aws logo

"A farkas ereje a falka!"

Alpha Wolf Security

Támogatóink


Kezdőlap     Cégtörténet     A "Falka"     Tevékenységeink
Referenciáink     Elérhetőségeink     Írjon nekünk!

 

Cégtörténet

 

Társaságunk 2019-ben alakult Budapesten, ezzel egy 20 éves álom vált valóra.

Sokéves szakmai tapasztalat van a cég tisztségviselői háta mögött amit úgy gondoltunk érdemes tovább kamatoztatni egy közös vállalkozásban, ezzel egy magasabb szintű, komplex szolgáltatást biztosítva megbízóinknak. Tevékenységünk során arra törekszünk, hogy magabiztos szaktudással és rugalmas vállalkozási készséggel, minőségi munkavégzés során megbízóink a legszínvonalasabb szolgáltatást kapják!

Éppen ezért jó döntés, ha minket választanak!

 

Céljaink

 

Az Alpha Wolf Security csapata egy olyan komplex, minden igényt kielégítő szolgáltatásban gondolkozik, ami magában foglalja az előerős őrzést, a különböző biztonsági rendszereket,épület üzemeltetést,takarítást, a távfelügyeletet illetve a kivonuló szolgálatot.

Élőerős őrzés során kollégáinkat olyan eszközökkel igyekszünk felszerelni amik képesek közvetlenül riasztani a kivonuló szolgálat tagjait, így rövid időn belül tudunk hathatós segítséget nyújtani váratlan esemény bekövetkezése esetén megbízóinknak, illetve kollégáinknak!
Szeretnénk olyan rendszereket létrehozni ahol a biztonsági rendszerek nem csak egy távfelügyeletet értesítenek, hanem ezek a jelzések közvetlenül eljutnak a kivonuló szolgálat tagjaihoz is, így kollégáink bárhol legyenek is út közben, első készből kapnak információt az objektumban történtekről. Így kollégáink már útközben tudnak intézkedéseket tenni, a még gyorsabb és hatékonyabb személy és vagyonvédelem érdekében.

Hosszabb távú terveink között szerepel, hogy igény esetén egy rendszerben tudjuk kezelni a különböző tűzjelző-, vészjelző-, vagyonvédelmi-, illetve épületgépészeti rendszereket! Ezen rendszerek képesek legyenek közvetlenül értesíteni a megbízót és a szolgálat tagjait is, vagy a megfelelő szakembereket, hatóságokat! Társaságunk vezetői folyamatos kapcsolattartással igyekeznek megbízóink aktuális igényeihez igazodó mindig a legmegfelelőbb szolgáltatást nyújtani, kollégáink segítségével.
Természetesen mi is hajlandóak vagyunk befektetni a biztonságba és különböző ingyenes vagy kedvezményes illetve egyedi szolgáltatásokat biztosítani Önöknek. Ilyen például a 24 órás ügyeletünk és az 1 napos ingyenes őrszolgálat.
Ha kapunk egy lehetőséget, garantáljuk nem fognak csalódni az Alpha Wolf Security Kft csapatában.